Přátelsky: Litětiny - Roveň B 3:2 (2:2)

19.03.2015 13:46

FC Litětiny - Sokol Roveň B 3:2 (2:2)
Branky: Pekárek 2x, Pěkný - vlastní Kremlička, Dušek
Rozhodčí: Pražák, ŽK: bez karet, diváků: 30
Sestava: Sluka - Pospíšil, Pěkný, Kremlička, Mikan, Kaplan, M. Gallik, Veverka, O. Gallik, Pekárek, Švarc, Turek, Fašták (střídalo se hokejově)

Ke generálce na soutěžní utkání jsme si pozvali sousedy z Rovně. I toto utkání posloužilo novému trenérovi Michalovi Jiroutovi k testování hráčů na různých pozicích - v útoku tak od začátku nastoupil po boku Michala Pekárka nestárnoucí Ondra Gallik, na stoperu Karel Pěkný a třeba na pravém bekovi Kuba Turek, ale vše se během utkání několikrát protočilo. Jako první inkasoval náš tým a to značně kuriozně. Zblokovaný míč se dostal k osamocenému Duškovi, kterému se podařilo překonat vyběhnuvšího Sluku, ale jeho střelu stačil zblokovat vracející se Honza Kremlička, poté však za společného přihlížení Pospíšila a Veverky nechali spadnout míč (padající svíci!) přímo do brány - 0:1 (viz obrázek níže). Vyrovnání obstaral kanonýr posledních utkání Michal Pekárek - výstavní střela zapadla pod břevno roveňské branky - 1:1. Bohužel nedlouho poté jsme opět prohrávali - Tomáš Pospíšil prohrál souboj s hostujícím Duškem - ten tak postupoval sám na naší branku a následně s přehledem střelou k tyči skóroval - 1:2. Další srovnání stavu měl na starosti opět Pekárek, který po ukázkové příhře od Kremličky překonal hostujícího brankáře podruhé - 2:2. Ve druhém poločase se nám konečně pocedlo utkání otočit a byl u toho opět Pekárek - nahrávkou od postranní čáry našel ve vápně kapitána Pěkného, který míč uklidil potřetí do sítě soupeře - 3:2. Skore v náš prospěch mohl navýšit ještě hráč utkání Pekárek, ale jeho dalekonosná střela se zastavila na tyči. Věřme, že si Michal Pekárek přenese svou herní a třeleckou pohodu i do soutežních utkání - budeme to v záchranářských pracích nutně potřebovat.

Fotogalerie: kompletní fotogalerie na fclitetiny.rajce.idnes.cz (za fotografie p. Pýchovi)

Zapsal: Michael Sluka

Diskusní téma: Přátelsky: Litětiny - Roveň B 3:2 (2:2)

Hello, i am write about your the prices

Ericbex 15.01.2023
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Hallo, i wrote about the prices

Jeremybex 13.01.2023
Salam, qiymətinizi bilmək istədim.

Hallo, i writing about your the price

Henrybex 06.01.2023
Hola, quería saber tu precio..

Hello write about price

Lawrencebex 03.01.2023
Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Hallo, i write about your prices

Douglasbex 30.12.2022
Hej, jeg ønskede at kende din pris.

Let’s monetize your website and propel you into Google’s Top 10!

Voldemtheby 29.12.2022
Hi!
Using unique recently developed by our IT engineers software, as well as advanced search engine strategies, we can create backlinks from trusted forums, sites, blogs, social bookmarks and networks, wiki and so on to your website. As a result, our backlinks are coming naturally from relevant and authoritative webpages where the link is followed with a descriptive anchor and are placed contextually within the editorial content. This is arguably the shortest way to propel you into Google’s Top 10.

According to our 17 year experience, using our SEO methods and strategies, average advance period in TOP-10 search engines is about 3-6 months (high-frequency queries), and with the integrated promotion of the site it will be in the top 10 search engines (some requests) within 2-3 weeks.

So, let’s increase a hundred times the number of high PR backlinks from trusted Internet resources to propel you into Google’s Top 10 and monetize your web site together!

A free Backlinks Report for your website is available on request. Just provide us with the following information below about your website, let us work on your project 2-3 days for free, and send you the Report. All the high PR backlinks to your site gained during this trial period will remain yours anyway.
1. Full website URL:
2. Website name:
3. Keywords (if no, we will choose ourselves):
4. Target category (if no, we will choose ourselves):
5. Small description of your services/goods (up to 250 words):
6. Full description of your services/goods (250-500 words):
7. Contact phone and email:
8. Twitter URL (if any):
9. Profile Image (if any):

Voldemar K.
Telegram - @Voldemar_2022;
WhatsApp +98 903 5688147

Hello writing about your the price for reseller

Kylebex 26.12.2022
Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Aloha, i wrote about your the price

Brucebex 23.12.2022
Ciao, volevo sapere il tuo prezzo.

Hallo wrote about the price

Waynebex 19.12.2022
Hi, მინდოდა ვიცოდე თქვენი ფასი.

Hello i write about your prices

Brianbex 17.12.2022
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Přidat nový příspěvek