Rozhovor s Pavlem Cachem ( po utkání SK Nemošice - FC Litětiny)

11.04.2011 11:58

Po zápase s Nemošicemi jsme si nemohli vybrat k rozhovoru nikoho jiného než Pavla Cacha, který tým držel v tomto zápase nad vodou a byl to on kdo zabránil ještě horšímu ,,výbuchu,,
Čau Pavle, jak by si hodnotil dnešní zápas, a kde byla příčina tak výrazné prohry?
P.C.: Můžu říct jen jedno, útočili jsme ve dvou a v obraně se děly věci takové, že nás soupeř přečísloval a přehrával a tím jsme zůstali vzadu ve třech a nedalo se to bránit, střed pole byl propadák.
Jak se ti hraje s Pavlem Shejbalem na stoperu???
P.C.: Na stoperu se mě hrálo lépe s Jiroutem, Pavel by měl být v útoku kde podrží a rozdá balón,protože to je moc zkušený hráč, ale stopera si odkope taky slušně.
Pavle co by si udělal do zápasu s Pardubičkama jinak, a jak se na Pardubičky připravit?
P.C.: Každopádně hrajeme doma což by měla být naše výhoda, zlepšit obranou fázi hlavně by byla potřeba více kombinovat a nestrácet zbytečně moc balónů ve středu pole, a více střílet ze všech pozic.
Pavle si známý bouřlivák, není někdy zbytečné ty tvé gesta a vulgární slova???
P.C.: V dorostu se pamatuji že jsem udeřil a kopl i do spoluhráče, emoce mám prostě větší než ostatní, ale poslední dobou se je snažím krotit a míň křičet sprostě:-)
Narodila se ti dcerka Monička, moc ti gratulujeme, ale neomezuje tě denní pláč a různé aktivity jako přebalování atd. ve tvých výkonech?
P.C.: Každopádně né, Monička je moc hodné a klidné dítko, a ve výkonech mě rapidně pomáha a končit budu stejně až ve 45 letech:-)
Pavle děkujeme za rozhovor, přejeme tobě i tvé rodince hodně zdraví a štěstí a hlavně hodně vychytaných nul!!!!!

(Rozhovor vedl Libor Hájek ml.)