Memorial Jindřicha Džbánka - Web. stránky Sokol Roveň

30.08.2011 13:56

  Memoriál Jindřicha Džbánka - Litětiny

 
 
Sobota, 16.07.2011

Dne 16.7. 2011 se v Litětinách konal další ročník Memoriálu Jindřicha Džbánka v malé kopané. Turnaje se zúčastnilo i několik mužstev s účastí hráčů Sokola Roveň.

Mužstvo Zbrehe (Melc, L.a J.  Kaplanové, Roček, Baláš, O. Kláček, A.Kašpar)  vypadlo ve čtvrtfinále s nužstvem Ema team, ve kterém hráli mj.  Tomáš Madák, Tomáš Krpata a Petr Kopa.

Mužstvo Dobřety  (Pýcha, J. Motyčka, Švarc) v semifinále remizovalo 1:1 s pozdějším vítězem, mužstvem Slovakotul Pardubice ( mj. exligový Richard "Boby" Polák, Horyna, Kotek, Petr Shejbal)  a na penalty prohrálo. Tým Dobřety skončil na 3. místě, když porazil mužstvo Mrazíren Dašice. 

Vítězem se stal Slovakotul po penaltovém  vítězství nad Ema teamem.  V Ema teamu zaujal i Michal Pekárek či Honza Kremlička, v týmu Dašic pak např. Ján Sciranka, který bude určitě obávaným střelcem i v okresním přeboru.

Turnaj řídil a moderoval funkcionář Litětin Jaroslav Veverka, odpískala ho zkušená trojice rozhodčích (Čížek,Pražák,Laksar), ceny předával otec Jindřicha Džbánka a mezi diváky byla i řada bývalých fotbalistů (např. J.Svoboda, P. Lédr).

Nejlepším gólmanem byl vyhlášen Pavel Švarc (Dobřety) a střelcem Mareš Radim (Slovaktual). Velice povedený turnaj za krásného letního počasí potěšil všechny příznivce kopané v čase fotbalových prázdnin.
 

Pavel Švarc

 

Zapsal. M. Pýcha