19. kolo FC Litětiny - Spartak Sezemice B 3:1

30.04.2017 22:11
FC Litětiny - Spartak Sezemice B 3:1 (2:1)
Branky: 13., 14. a 80 Štancel Miroslav - 31. Hrdý Matěj
 
  Základní sestava FC Litětiny:
Střídali: Štorek, Cerman, Hradec ( Připraveni: Bečička)
 
Sestava Sezemic: Holeček M.- Hrdý, Izák, Holeček T. , Kříž - 
Plecháček R., Knížek, Plecháček P., Skutil - Blažek, Andr.
 
Střídali: Řehák
 
Rozhodčí: Karel Čech
Diváků: 60
Žluté karty:  1:0 ( Kremlička)
Červené karty:
Fotogalerie:
Komentář trenéra: Zápas se Sezemicemi byl ovlivněn několika faktory. Někteří hráči nastoupili do zápasu se zdravotními problémy, zejména zdravotní stav Martina Gallika a Petra Michalce nebyl v pořádku.
Další aspekt byl, že nám chyběli v sestavě Pavel Černý a Michal Fonta, proto jsme zvolily jinou herní variantu než tu, kterou jsme se chtěli prosadit v zápase.Musím napsat, že jediný úkol, který hráči měli, bylo vítězství.Tudíž jsem ani sám nečekal od utkání přehlídku fotbalové krásy.Zápas jsme výsledkově měli pod kontrolou celých devadesát minut, neboť jsme šli do vedení 2:0, kdy obě branky vstřelil M. Štancel. Poté soupeř snížil a tak poločas skončil  2:1.Ve druhém poločase jsme se snažili o pojistku v podobě vstřelení třetí branky, což se  podařilo a M.Štancel tím dovršil další hattrick.Zbytek zápasu jsme bránili velké vápno a tak zápas skončil 3:1 v náš prospěch.Všem hráčům chci poděkovat za vítězství a další tři body do tabulky.
Vím, že to nebyl náš nejlepší výkon, ale z pozice trenéra jsem  spokojen, protože jediné kritérium bylo vítězství, neboť jsme věděli, že naši pronásledovatelé v tabulce prohráli a vzhledem k faktu, že máme dva týdny zápasové volno, chtěli jsme si vytvořit co největší bodový náskok. Z důvodu zdravotních potíží některých hráčů a jako poděkování za vítězství je trénink v pátek 5.5. zrušen!
Další trénink je v pátek 12.5. v 18.00 hodin v Indian aréně v Litětinách. Ještě bych chtěl v závěru poděkovat všem fanouškům za podporu a upřesnit, že "kolega s trubkou," který nám báječně fandil v Rovni byl Radek Pištora. Tentokrát Radek asi netroubil na trumpety, ale v udírně vytvořil báječné pochoutky, takže poděkování patří jemu a také hezkým slečnám, co točili výborné pivo.