24. kolo H. Ředice B - FC Litětiny 2:2

05.06.2017 09:36
H. Ředice B - FC Litětiny 2:2 (1:1)
Branky: 35. Skutil Michal, 91. Mládek Václav -
              22. Gallik Martin , 63. Fonta Mykhaylo

Základní sestava FC Litětiny:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Střídali: Hájek T.
 
Sestava Ředic: Cach - Morávek, Mládek, Drahoš, Skutil - Jirout, Pecina,

                           Vach, Kopecký - Skoumal, Horák

Střídali: Vopršál, Horyna, Braun, Brandýský

Rozhodčí: Hellinger Jan
Diváků: 30
Žluté karty: 3:2 ( Gallik, Fonta)
Červené karty:
Fotogalerie:
Komentář trenéra: V úvodu mého hodnocení zápasu chci poblahopřát všem hráčům, vedení FCL a fanouškům k zisku titulu čtvrté třídy Holicko. Je krásné vědět, že do konce sezóny zůstanou FC Litětiny na prvním místě tabulky. Dnešní zápas byl mesmírně náročný a soupěř navíc posílil mužstvo několika hráči z A mužstva. Naše soupiska byla přesně opačná, protože ke zraněným hráčům Černý, O. Gallik, J. Hradec, T. Sekyra  se dnes omluvili J. Kremlička, M. Cerman a V.Štorek. Takže v poli nastoupil J. Veverka ml. a T. Hájek. Musím napsat, že si vedli velmi dobře. Naše taktika byla hra na brejky a rozbíjení přechodové fáze soupeře. Soupeř byl opravdu kvalitní ve středu hřiště a v kombinaci, ale naše mužstvo bylo bojovnější a odhodlanější.
Šli jsme do vedení, po ruce soupeře ve vlastní šestnátce, kdy dorazil hlavičkou do sítě M. Gallik penaltu M. Fonty, který trefil břevno. Nicméně poločas skončil smírně. Ve druhém poločase jsme otupili tlak soupeře a znovu šli do vedení, kdy skóroval M. Fonta. Když už vypadalo, že si odvezeme všechny tři body, tak v poslední minutě soupeř vyrovnal. Na můj vkus musím napsat, že toto utkání bylo ze strany soupeře místy velmi vyhrocené a nepřispělo to kvalitě zápasu. Musím ještě zmínit jeden fakt. Po podzimu jsme na třetím místě ztráceli sedm bodů na druhé a první místo, teď dvě kola před koncem soutěže slavíme titul. To je naprosto fantastický výsledek, protože pouze v prvním jarním kole jsme prohráli a když vezmeme v úvahu skutečnost, že po podzimu odešlo sedm hráčů a mužstvo se muselo sehrát za pochodu, tak má naše mužstvo můj obdiv a respekt. V závěru bych chtěl pozvat naše skvělé fanoušky na domácí zápas v neděli, kdy hrajeme s Dašicemi. Bylo krásné slyšet po zápase " mistři, mistři" a kluci si to opravdu zasloužili.
Ještě jednou chci poděkovat všem hráčům a  popřát jim ať se jim stejně úspěšně daří ve třetí třídě a jsou ozdobou této soutěže.