18. kolo: Opatovice B - Litětiny A 1:0 (0:0)

23.04.2014 20:18
AFK Opatovice nad Labem B - FC Litětiny A  1:0 (0:0)

Branky: Jánoš
Rozhodčí: Rambousek, ŽK: bez karet, diváků: 80
Sestava: T. Hájek - Bečvařík, Roček, F. Komárek, Pospíšil - Němec, M. Gallik, Opršal, Cabicar - Petr Shejbal, T. Komárek (střídal: Kasal, připraveni: Turek, Novotný)

 

Do Opatovic, kam náš tým pro body moc často nejezdí, vyrazily Litětiny v oslabené sestavě - chybělo nejen několik borců z A-týmu, ale i kouč Pavel Shejbal. Zastupujícímu trenérovi Strakošovi se naštěstí před zápasem stihli dostavit Petr Shejbal a Němec, kteří měli dle původních informací rovněž chybět. První poločas byl velmi slušné úrovně z naší strany. Domácí si nevytvořili prakticky žádnou vyloženou šanci, naopak naši hráči hned dvakrát zahrozili pěknými střelami - konkrétně Petr Shejbal a Tomáš Komárek. O to více mrzel 55. minuta kdy si Tomáš Hájek zařičel: "Mám", ale bohužel neměl a domácí střelec si s nabídnutou šancí dokázal poradit - 1:0. O pár minut později mohl vyrovnat agilní T. Komárek, svou střelu však namířil pouze vedle domácí branky. Větší šance si na svá konta opět připsali i Petr Shejbal a Josef Němec, ale ani oni nebyli úspěšní. Závěrečný nápor nám rovněž nevyšel. Náš tým však zaslouží pochvalu za předvedený výkon - k bodu nám tentokrát scházelo opravdu málo.


Psali o zápasu: Noviny Pernštejn

Ostatní výsledky: Dražkovice - Ostřetín 4:0, Pardubičky B - Sezemice B 0:0, Veliny - Moravany B 2:4,
St. Hradiště B - H. Ředice A 1:8, Torpedo - Mikulovice B 5:0, Jaroslav - V. Chvojno 2:2

Následující kolo: Veliny - St. Hradiště B, Moravany B - Opatovice B, Litětiny A - Jaroslav, V. Chvojno - Pardubičky B, Sezemice B - Dražkovice, Ostřetín - Torpedo, Mikulovice B - H. Ředice A

Ze zápisků Petra Strakoše čerpal: Michael Sluka