10. kolo Spartak Sezemice B - FC Litětiny 1:1

17.10.2016 12:39
Spartak Sezemice B - FC Litětiny 1:1 (0:1)
Branky: 68. Jaroslav Kříž - 37. Martin Gallik
Rozhodčí: Viliam Olajos
Diváků: 80
Žluté karty:  1:1  ( Fajtšák)
Červené karty:
                                          
                                                                                                                  
Sestava Litětin: Hájek - Michalco, Kaplan,Kremlička, Fajtšák - Pavliš, Gallik,Plžík, Bečvařík - Turek, Hermann T.
Střídali:
 
Fotogalerie:
Komentář trenéra: Zápas začal velmi svižně, domácí si vytvořili dvě brankové příležitosti během prvních patnácti minut, které naštěstí pro nás nedokázali využít. Poté jsme se dostali do vyložených šancí i my, ale koncovka nás opět zradila. Z nenápadné akce ke konci poločasu nás do vedení poslal Martin Gallik střelou k zadní tyči. O přestávce bych vystřídal několik hráčů z důvodu nachlazení, nemoci nebo rekonvalescence po nemoci, ale vzhledem k tomu, že jsme přijeli už poněkolikáté na venkovní zápas v jedenácti hráčích, musela základní sestava dohrát celý zápas.
Druhý poločas nás soupeř přehrával a vytvářel si šance. Byla jen otázka času, kdy se prosadí. Po jedné z mnoha akcí vyrovnal krásnou střelou ze střední vzdálenosti.
Tři  minuty před koncem utkání mohl rozhodnout zápas v náš prospěch P. Plžík, ale z malého vápna netrefil hlavou branku.
 
Závěr: Chtěl bych všem hráčům na hřišti poděkovat za bojovnost a přístup, protože někteří hráči měli místo zápasu ležet v posteli a léčit se, přesto jeli hrát a pomoci mužstvu.
Na druhou stranu bych chtěl apelovat na vedení klubu, neboť hrát zápasy v jedenácti hráčích není dlouhodobě možné!