23. kolo FC Litětiny - Dřiteč B 2:1

01.06.2017 10:56
FC Litětiny - Dříteč B 2:1 (2:1)
Branky: 10. Štancel Miroslav, 13. Kaplan Jan - 19. Pallas Jaroslav

Základní sestava FC Litětiny:

Střídali: Bečička, Pěkný ( Připraveni: Štorek)
 
Sestava Dřítče B: Zakopal - Hruška, Picka, Holouš, Vosyka - Mužík, Kohout,

                            Kadeřávek, Opršál - Pallas, Popík

Střídali: Zběhlík
Rozhodčí: Rambousek Miloš
Diváků: 40
Žluté karty: 0:0
Červené karty:
Fotogalerie:
Komentář trenéra: Zápas ovlivnilo několik faktorů, našemu mužstvu chybělo pět tradičních opor základní sestavy, bylo velké horko a několik hráčů oslavovalo narození Adélky. Ještě jednou se připojuji k blahopřání Liborovi a jeho manželce a přeji radost,  štěstí a zdraví Adélce a jejim rodičům.
 Utkání pro nás začalo velmi příznivě, po několika individuálních chybách soupeře jsme vedli 2:0, ale polevili jsme v tempu, kombinace byla nepřesná, pomalá a nebyli jsme schopni změnit rytmus hry, chyběla myšlenka a pohyb. A tak přišel trest v podobě branky, kterou nám soupeř vstřelil z jednoho protiútoku. Do konce poločasu jsme si vytvořili několik slibných šancí, ale selhali jsme v koncovce. Druhý poločas byl odrazem toho prvního, ale i tak jsme měli další brankové příležitosti, ale řešení nebylo úspěšné. Soupeř hrozil z ojedinělých protiútoků, ale naštěstí Peters  a v druhém případě Tomáš zmařili šance soupeře a dotáhli jsme utkání do vítězného konce. I přesto, že to nebyl v našem případě dobrý výkon, cením si zisku třech bodů, protože jsme se dostali na PRVNÍ místo tabulky a pokud v sobotu uhrajeme v Ředicích bod za remízu (nebo 3 body z posledních dvou zápasů Dašice, Popkovice pozn. redakce FCL) tak se v Litětinách bude slavit po jednadvaceti letech titul. Proto bych chtěl poprosit naše fanoušky o podporu v tomto utkání a byli naším dvanáctým hráčem. Zbývá nám udělat poslední krok, aby tato sezóna byla hodnocena jako výborná.
Ze srdce to přeji všem hráčům, funkcionářům klubu a všem příznivcům FCL.
Po skončení každé sezóny pořádá vedení okresního fotbalu v Pardubicích gala večer pro vítězné celky, kde vítězům předávajípoháry, součástí tohoto večera jsou významné osobnosti z kultury a sportu.
Několikrát jsem se tohoto gala večera zúčastnil, naposledy jako trenér Dolan a musím přiznat, že je to krásný pocit, kdy si vítězné celky užívají několik minut slávy na pódiu.
Proto bych chtěl požádat všechny hráče o dodržení životosprávy a dodržení zodpovědného přístupu.