Byli jsme se podívat - FC Torf - Ema team

02.03.2014 10:58

FC Torf - Ema team 7:5

 

Branky: Vratišovský Filip 3x, Hlava Lukáš 2x, Chvála Miloš, Hanáček Dag - Spěvák Antonín, Bečvařík zbyšek, Ždárský Josef, Shejbal Petr, Pecháček Radek.

FC Torf Pardubice: Starý David (Báča Lukáš) - Hlava Lukáš, Chvála Miloš, Čáň Vlastimil, Haan David, Hanáček Dag, Vratišovský Filip, Němec Petr, Tesař Jiří (nehrající trenér)
Ema teamu: Guldán Jiří - Shejbal Petr, Bartl Luboš, Roman Jan, Spěvák Antonín, Pecháček Radek, Bečvařík Zbyšek, Ždárský Josef (posila z DPMP), Kaluža Miroslav (nehrající trenér) - tučně označeni současní či bývalí hráči FC Litětiny

Dne 25.2.2014 ve 20:30 se v hale Dašická konalo přátelské utkání futsalového FC Torf Pardubice a Ema team zastupující malou kopanou - v obou týmech nastoupili naši současní či bývalí hráči - FC Torf (Hanáček) a Ema team (Bartl, Shejbal, Bečvařík). Za oba týmy nastoupili i známí protihráči z velké kopané, branku Torfu v prvním poločase začaroval gólman Starý (Ostřetín), pokyny rozdával z lavičky Tesař (Dražkovice) a za Emu nastoupil pro naše brankáře vždy nebezpečný Žďárský (Hradiště) či středopolař Torpeda Roman. Bohužel nemoc nebo zranění nepustili do hry trenéra Moravan Kalužu, našeho střelce Pekárka nebo odchovance Roveňského fotbalu Kopu (vše Ema). FC Torf bojoval donedávna v 1.futsalové lize, ale bohužel tuto pozici přepustili AC Spartě Praha. Momentálně svádí bitvy ve 2. futsalové lize kde se mu však také moc nedaří. Zato Ema team aktuálně vládne 2. lize Pamako a pokud se nestane něco neočekávaného měl by tým myslet na ligu nejvyšší. Pikantní souboj čekal Daga Hanáčka, který nastupuje za oba týmy, ale jelikož futsalová sezona je v plném proudu a tým se potřebuje sehrát střihl si zápas za FC Torf a patřil k nejlepším na palubovce. Týmy se domluvily, že se bude hrát podle pravidel futsalu 2 x 30min, což byla menší nevýhoda pro Ema tým. Pro Emu nezačal zápas vůbec dobře již v 8. minutě prohrával 2:0 a navíc musel zápas odehrát jen se 6 plejery protože se zranil L. Bartl. Na Torfu bylo vidět, že už nějaký pátek trénuje a pohybem jasně Emu přehrával a i skóre tomu odpovídalo - 20. minuta 4:0 pro Torf. Ale ojedinělé akce měla i Ema, která si asi řekla že už to horší nebude a začala kombinovat avšak v brankovišti Torfu vše jistil již zmiňovaný Starý. Torf však občas nechával díry v obraně čehož z brejku využil Ema team a korigoval 4:1. Jenže do konce poločasu byl náskok znova čtyřbrankový. Po přestávce se Ema oklepala a Torf výrazně pozlobila, rozehrávka odzadu byla velmi účinná a rozjela asi nejhezčí akci zápasu, kterou bravůrně zakončil skluzem Bečvařík a vyprodaná hala (5 platících diváků) byla uvytržení 5:2. Další branku přidala Ema - 5:3, jenže Torf to tak dlouho nenechal, unavený Shejbal špatně vystřídal a Torf byl před gólmanem Guldánem ve dvou a udělali z něj pověstného ,,kašpárka,, - 6:3. Další gól přidal Torf z brejku - 7:3, a myslím že hráči Ema Teamu si nepřáli nic jiného než pískat konec. Do konce zbývalo ještě dost minut - což Ema týmu posloužilo ke korekci výsledku na konečných 7:5. Torf ukázal že na palubovce mu to jde lépe než Ema teamu, ale musíme zdůraznit, že Ema měla jen 6 borců do pole a fyzické síly byly znát. Závěrem však kladně ohodnoťme nasazení Ema teamu, který neudělal ostudu, Torf však hrál dobře a zaslouženě vyhrál. Přejeme Torfu i Ema teamu, aby se jim dařilo ve svých soutěžích a dělali fanouškům samou radost.

Ema team: horní řada - Shejbal Petr, Pecháček Radek, Spěvák Antonín, Kaluža Miroslav, dolní řada - Bečvařík Zbyšek, Ždárský Josef, Roman Jan, Bartl Luboš, ležící - Guldán Jiří