8. kolo: Ostřetín - Litětiny 4:0 (2:0)

07.10.2014 17:50

TJ Sokol Ostřetín - FC Litětiny  4:0 (2:0)
Branky: Veverka (vlastní), Horák, Šubrt, Vančura
Rozhodčí: Bém, ŽK: 2:4, diváků: 100
Sestava: Sluka - Michalco, Pospíšil, Roček, Kremlička - Pěkný, Opršal, Veverka, Kaplan - T. Komárek, Pekárek (střídali, F. Komárek, M. Gallik, O. Gallik, Mikan).

Všechno špatně! V utkání ve kterém se konečně měla ukázat naše pravá tvář jsme nezvádli. Za celé utkání jsme soupeřova brankáře vážněji vůbec neohrozili. Domácí otevřeli skore šťastnou brankou, když dlouhý aut zahrávaný Šubrtem se snesl až na hlavu Jardy Veverky, který míč nasměroval do naší sítě - 1:0. Druhou branku Ostřetína vstřelil Horák, který se probil až do zakončení a střelou k tyči nedal Slukovi šanci k zákroku - 2:0. O třetí zásah do naší sítě se postaral Šubrt - opět střela z hranice vápna přesně k tyči - 3:0. Nejhezčí branku střetnutí si však připravil Vančura, který vymetl šibenic střelou za hranicí velkého vápna. V derby jsme zklamali po všech stránkách, domácí celek jsme vůbec neprověřili.

Úvodní sestava našeho týmu.

Psali o zápasu: Noviny Pernštejn

Fotogalerie: kompletní fotogalerie na fclitetiny.rajce.idnes.cz

Ostatní výsledky: St. Hradiště B - Ostřešany 0:2, Moravany B - Mikulovice 7:2, Sezemice B - Dražkovice 1:4, Torpedo Pce - V. Chvojno 5:0, Opatovice n. L. B - Jaroslav 0:2, Chvojenec A - Nemošice B 3:2

Zapsal: Michael Sluka

Diskusní téma: 8. kolo: Ostřetín - Litětiny 4:0 (2:0)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek