3. kolo: Dražkovice - Litětiny 4:0 (2:0)

26.08.2014 16:19

SK Dražkovice - FC Litětiny 4:0 (2:0)
Branky: Movsesyan 2x, Bílek, Krejčík
Rozhodčí: Málek, ŽK: bez karet, diváků: 40
Sestava: T. Hájek - Michalco, F. Komárek (84. Sluka), Mikan (55. Kaplan), Kremlička (72. Veverka ml.) - Pěkný (65. Pospíšil), Opršal, Bečvařík, M. Gallik - Pekárek, O. Gallik (59. Turek).

Ke druhému utkání jsme zajížděli na hřiště ambiciozních Dražkovic. Poslední debakl na domácím pažitu měli ještě někteří z nás v hlavě. Ale každé utkání je jiné a tak bylo naším cílem domácího favorita minimálně potrápit. Do utkání jsme nastoupili se dvěmi změnami oproti předešlému týdnu - do branky nastoupil Tomáš Hájek a do zálohy se postavil místo Patrika Plžika Zbyšek Bečvařík. V prvních 30 minutách se nic zajímavého neudálo. Domácí byli častěji na míči, ale do zakončení či nebezpečných situací se nedostávali. Poprvé se výrazněji prosadili až ve 34. minutě kdy Hájek konečky prstů vytlačil střelu na rohový kop. Brankově poprvé uhodilo ve 38. minutě - bohužel po naší vlastní chybě. Filip Komárek ve snaze o konstruktivní rozehrávku nabídl míč protihráči, který ho posunul na Movsesyana a ten si v zakončení věděl rady - 1:0. O 2 minuty bylo ještě hůře - nepohlídali jsme si přední tyč při rohovém kopu a tak nebyl problém pro střelce prvního poločasu Movsesyana poslat míč podruhé do naší sítě - 2:0. Ve druhém poločase jsme se o zakončení pokusili i my, ale Ondrovi Gallikovi ukopli míč ve vyložené šanci na poslední chvíli, slabá Pekárkova střela nemohla domácího brankáře ohrozit a s hlavičkovým lobem Turka si rovněž poradil. A tak padaly branky opět do naší sítě. Útočník Dražkovic si obhodil našeho obránce a předložil přihrávku na zlatém podnose na malé vápno svému spoluhráči Bílkovi, který bezpečně uklidil za záda Hájka - 3:0. I v druhém poločase jsme předvedli slabou dvouminutovku a inkasovali dvakrát za sebou. V 75. minutě si na centr ze strany naběhl Krejčík a z voleje plackou stanovil konečný výsledek utkání na 4:0. Největší šanci našeho týmu měl v závěru utkání Pekárek po přihrávce Kaplana, ale v tváří tvář brankářovi zklamal - střelu poslal pouze do něho. Následná dorážka sice mířila do branky, ale šneččím tempem takže pro obránce nebyl problém míč doběhnout. Zcela poslední akci našeho týmu v tomto utkání zapsal Tomáš Mikan následovně: " Sluka krásně vybojoval standartní situaci, ze které bylo nakonec hovno." :)

Závěr: Domácí herně lepší. Bohužel branky jsme jim nabídli v prvním poločase sami po vlastních chybách. Druhý poločas si hráči Dražkovic bezpečně pohlídali a zaslouženě tak berou tři body.

Fe fotodokumentaci jsme se dnes zaměřili na oporu zadních řad Honzu Kremličku, který ani tentokrát herně nezklamal naopak patřil k našim nejlepším hráčům. Jezdil po hřišti jak Nibali v Alpách.

Občas se mu i plašily kladiva.

Ale hlavně mu to v každé situaci nesmírně slušelo. :)

Každý do zápasu vstupoval s jiným cílem. :)

Bohužel ani změna obutí našim borcům ke vstřelení branky nepomohla.

Psali o zápasu: Noviny Pernštejn, stránky Dražkovic

Fotogalerie: kompletní fotogalerie na fclitetiny.rajce.idnes.cz (autoři Sluka a Mikan)

Ostatní výsledky: Opatovice n. L. B - Sezemice B 2:2, Chvojenec A - Ostřetín 2:0, V. Chvojno - Mikulovice 5:3, Torpedo Pce - St. Hradiště B 1:1, Nemošice B - Moravany B 0:7, Jaroslav - Ostřešany 2:0

Následující kolo: St. Hradiště B - Litětiny, Mikulovice - Dražkovice, Ostřešany - V. Chvojno, Moravany B - Jaroslav, Ostřetín - Nemošice B, Sezemice B - Chvojenec A, Torpedo Pce - Opatovice n. L. B

Zapsal: Michael Sluka

Chcete něco doplnit k tomuto článku? Zde máte prostor:

FC

Libor 27.08.2014
První co bude bych chtěl znova poděkovat Slukynoj za super fotodokumentaci Jan ,, Kremla,, Nibali mě sakra rozesmál....Kluci a prohrát v Dražkovicích není ostuda, máte super mladý tým tak se snažte potenciál na to je hrát střed tabulky....PS: slukyne čekám na další rozhovor kdy že výjde? PS: Dvě Hradiště smázneme a Mlaďochoj a Tušákoj ukážeme že to de i bez nich :-)

Přidat nový příspěvek